Bart De Wever (N-VA) versus Paul Magnette (PS)

Het Nationale Debat: Bart De Wever (N-VA) versus Paul Magnette (PS)

Het Nationale Debat: Bart De Wever (N-VA) versus Paul Magnette (PS)Op dinsdag 13 mei 2014 gaan Bart De Wever (N-VA) en Paul Magnette (PS) bij VTM en RTL-TVI de confrontatie aan tijdens Het Nationale Debat, het enige nationale televisiedebat in de aanloop naar de verkiezingen.

De voorzitter van de grootste partij in Vlaanderen en de voorzitter van de grootste partij in Wallonië gaan in Het Nationale Debat in de clinch over de grote thema’s van 25 mei : werk, geld, pensioenen, de toekomst van België. In het debat zullen de grote tegenstellingen tussen Vlaanderen en Wallonië, tussen links en rechts uitgesproken worden. Hoe wil Bart De Wever ons land en ons leven veranderen? En wat denkt Paul Magnette daarover?

Het Nationale Debat wordt gemodereerd door Stef Wauters voor VTM en door Laurent Haulotte voor RTL-TVI.

Stef Wauters Laurent Haulotte en Stef Wauters Stef Wauters en Laurent Haulotte

Stef Wauters: “Het Nationale Debat wordt uniek op de televisie: een rechtstreekse confrontatie tussen Bart De Wever en Paul Magnette, tussen de NV-A en de PS, tussen twee visies op de toekomst van ons land, en van onze welvaart. Geen clichés of omwegen. De vraag is: Hoe moet het verder met België?”.

In Het Nationale Debat krijgen ook kijkers de ruimte om de vragen waar ze mee zitten, zelf voor te leggen aan Bart De Wever en Paul Magnette.

Het Nationale Debat is het eerste van drie VTM NIEUWS-debatten, die er tijdens deze verkiezingen echt toe doen.

Het Nationale Debat :

Bart De Wever (N-VA) versus Paul Magnette (PS)

dinsdag 13 mei 2014 om 22.35 bij VTM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here