Aalsterse sp.a is compleet de pedalen kwijt

karimDe Aalsterse sp.a is compleet de pedalen kwijt schrijft Karim Van Overmeire op zijn Faceboekpagina. “De recente aanval op de aparte locatie van de loketten voor vreemdelingenregistratie bewijst dat nog eens ten overvloede. (een artikel van deze week in Knack ‘Hoe Aalst van zijn inwoners tweederangsburgers maakt’. Het was immers het vorige bestuur, met de sp.a mee in het college, dat besliste om de loketten naar daar te verhuizen.

Dit doet hem denken aan de vraag aan sp.a-gemeenteraadslid Patrick De Smet waarom er in de dienst vreemdelingenzaken een veiligheidscamera stond. Het antwoord was eenvoudig zegt Van Overmeiere: “omdat het vorige college, waar Patrick De Smet zelf deel van uitmaakte, beslist had om daar een veiligheidscamera te plaatsen.”

“Idem voor de beslissing van de sp.a-top om hun Aalsterse afdeling te ontbinden, zogezegd omwille van het bestuursakkoord met de N-VA. Op het ogenblik van de beslissing was het nieuwe bestuur al meer dan een jaar aan het werk, en was het duidelijk dat er van alle indianenverhalen en horror-scenario’s niets aan was. Integendeel: het nieuwe bestuur werkte en werkt goed.

De sp.a heeft enerzijds het contact met de werkende Vlaming verloren, en wordt anderzijds opgejaagd door de extreem-linkse PvdA. Het ziet er naar uit dat ze, zeker in Aalst, de pedalen compleet kwijt zijn.” Aldus Karim Van Overmeire (N-VA).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here