28st paasduik in het donkmeer van Berlare

paasduikDe Paasduik is dé aftrap van een nieuw gezellig toeristisch seizoen aan het Donkmeer in Berlare.

Ieder jaar opnieuw richten de Dendermondse IJsberen in samenwerking met de vzw Donksemiddenstand en de gemeente Berlare hun traditionele Paasduik in en dit jaar voor de 28ste editie. Dit jaar vindt de Paasduik plaats op zondag 20 april. Afspraak aan de bootjes aan het Donkmeer (dit is, als u de Donklaan oprijdt, vooraan rechts).

Vorig jaar hadden we een ruime belangstelling en zijn zelfs inwoners van Berlare en Zele een frisse duik komen nemen met Pasen, wat trouwens enkele nieuwe leden opgeleverd heeft voor onze club het afgelopen seizoen. We hopen dat deze trend zich blijft doorzetten en we deze activiteit kunnen uitbouwen tot een blijvend groot evenement.

Dit jaar beloofd het een zomerduik te worden aangezien de warme buiten temperaturen dit seizoen. We hebben steeds kunnen rekenen op de deelname van de judoclub van Berlare, ijsberenclubs van SWEM en Boom en tal van andere sympathisanten van de Dendermondse IJsberen.

De Paasduik is een onderdeel van het openingsweekend van het toeristisch seizoen aan het Donkmeer op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 april.

Een volledig programmaoverzicht vind je op www.berlare.be.

Elke Paaszondag is het weer tijd voor deze Paasduik!
We komen samen om 14.30 uur en het startschot wordt gegeven om 15.00 uur.
Deelname is geheel op eigen risico, er zullen redders aanwezig zijn.
Website: www.dendermondseijsberen.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here