Open Vld Aalst is klaar voor 25 mei

bart van nesteHet partijbestuur van Open Vld Aalst heeft kennis genomen van de aanvaarde kandidaturen voor de komende verkiezingen van 25 mei. Bij de lijst voor de verkiezingen van het Vlaams Parlement staat op de 3e effectieve plaats Aalsters politiek leider Jean-Jacques De Gucht, uittredend gemeenschapssenator en Vlaams parlementslid. Jean-Jacques heeft bewezen zelfs politiek gevoelige onderwerpen tot resultaat te leiden.

Op de 4e opvolgersplaats van diezelfde lijst voor het Vlaams Parlement staat Joke De Swaef, OCMW raadslid, ASZ raadslid en gewezen voorzitter Open Vld Aalst. Joke heeft zich in de korte periode als mandataris geprofileerd als gedreven sociaal liberaal.

Bart Van de Neste, gemeenteraadslid en gewezen voorzitter van Jong VLD Aalst, staat op plaats 10 van de effectieven op de lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. We beschouwen deze plaats als een teken van vertrouwen in de politieke vernieuwing van Open Vld Aalst.

Het partijbestuur van Open Vld gelooft in de dynamiek van deze drie kandidaten om Aalst verder op de kaart te zetten en zal ten volle de campagne ondersteunen.

Lees op www.belg.be alles over Jean-Jacques De GuchtJoke De SwaefBart Van de Neste

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here