Earth Hour 2014 – Uitnodiging voor de inwoners van Aalst!

annvds!Uitnodiging voor de inwoners van Aalst!

Earth Hour 2014

Schepenen Ann Van de steen en Iwein De Koninck engageren zich samen met vzw BEA voor Earth Hour. Op zaterdag 29 maart 2014 tussen 20u30 en 21u30 organiseert WWF voor de zesde maal Earth Hour en dit jaar doen de stad Aalst en vzw Bea ook mee.

We roepen iedereen op om het tijdens Earth Hour even stil staan bij de problematiek rond de opwarming van de Aarde door samen met de stad symbolisch de lichten gedurende 1 uur te doven.

Om het extra gezellig te maken in het verduisterde centrum van onze stad nodigen wij iedere Aalstenaar uit om dit mee te komen beleven op de binnenkoer van het stadhuis. We toveren de binnenkoer van het stadhuis om tot een ecologisch eilandje waar je kan genieten van een gezellige sfeer dit alles met een duurzaam hapje en drankje.

Waarom meedoen aan Earth Hour? De zeespiegel stijgt en de oceanen warmen op. Langere en meer intensieve droogtes bedreigen de gewassen, de natuur en de zoetwatervoorziening. De biodiversiteit op onze planeet wordt bedreigt door de klimaatverandering, van de ijsberen in het Noordpoolgebied tot de zeeschildpadden aan de Afrikaanse kust.

Ben jij ook milieubewust? Surf naar www.milieubewust.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here