Haaltert wil Senioren opvangen in De Fransman

de fransmanVrijwilligers gezocht voor Heldergem

In 2014 wil de gemeente Haaltert van het ontmoetingscentrum ‘De Fransman’ in Heldergem een echte thuis maken voor senioren. Daarom is de dienst welzijn er op zoek naar vrijwillige helpers en lesgevers.

Het Heldergems Ontmoetings Centrum (HOC) zal in de loop van 2014 uitgroeien tot een heus dienstencentrum. Senioren met een zorgbehoefte zullen er terecht kunnen voor een waaier aan dienstverlening: warme maaltijden, voetverzorging, aanvraag van personenalarm, boodschappenhulp enz. Maar ook actieve medioren en senioren zullen er hun gading vinden. Het gemeentebestuur wil voor hen een breed aanbod realiseren, gaande van infoavonden en taal- en computerlessen over animatie zoals bingonamiddagen en modeshows tot een heus sportaanbod (wandelen, petanque,…)

Om dit alles mogelijk te maken, is de dienst welzijn op zoek naar een vrijwilligersteam voor het uitvoeren van taken zoals opdienen, afwassen, inrichten van de zaal, boodschappen doen, activiteiten uitwerken,…en naar lesgevers.

Heb je zin om vrijwilliger te worden of om nog eens voor de klas te staan? Neem dan contact op met Ann De Bouvere in het Sociaal Huis van Haaltert, Donkerstraat 30, via ann.debouvere@haaltert.be of op 053 85 86 36.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here