Brand in oud gemeentehuis Erembodegem

gemeentehuis erembodegem

gemeentehuis erembodegemDeze namiddag 11/03/2014 is er brand uitgebroken in het oude gemeentehuis in Erembodegem. De brand ontstond in het dak van het pand, waar nu de Lokale Politie huist. 29 leerlingen die in de naschoolse opvang verbleven in de aanpalende stedelijke basisschool De Regenboog zijn geëvacueerd.

De geëvacueerde leerlingen zijn overgebracht naar het parochiaal centrum (Termurenlaan 3, Erembodegem) en verkeren in goede gezondheid. De hulpdiensten zijn ter plaatse. In Erembodegem-Dorp is er geen doorgaand verkeer mogelijk.

Update 17:45 brand in oud gemeentehuis Erembodegem

Na de brand die deze middag is uitgebroken in het oud gemeentehuis in Erembodegem is de brandweer nog steeds bezig met bluswerken. Niemand raakte gewond en alle leerlingen van de naschoolse opvang van de aanpalende stedelijke basisschool De Regenboog zijn veilig ondergebracht in het parochiaal centrum.

De hulpdiensten melden dat de inwoners rond Erembodegem- Dorp tijdelijk zonder gas en elektriciteit zitten. Netwerkbeheerder Eandis schakelde uit voorzorg een hoogspanningscabine uit en is ter plaatse om dit zo snel mogelijk op te lossen.

De leerlingen van de stedelijke basisschool De Regenboog kunnen morgen naar school. Burgemeester D’Haese en schepen van Onderwijs Van Overmeire werken een regeling uit zodat alle leerlingen van de stedelijke basisschool De Regenboog morgenvroeg zonder problemen kunnen worden opgevangen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here