De Romeo’s lanceren hun eigen feestival

feestivalDe Romeo’s zijn klaar voor alweer een volgende stap in hun toch al indrukwekkende carrière. Na vijf succesvolle edities van Het Zingpaleis lanceren ze nu hun eigen ‘Feestival’, een nieuw muzikaal concept dat voor het eerst zal plaatsvinden in de Lotto Arena in Antwerpen op vrijdag 31 oktober. Vanaf nu zijn er tickets te bestellen via www.teleticketservice.com en op 070/345.345 (max. 0,30 euro/min).

De Romeo’s scheren hoge toppen. Momenteel scoort het muzikale trio – samen met Willy Sommers – opnieuw een nummer één hit met de meezinger ‘Jij Bent Zo Mooi’. Omdat vernieuwen nu eenmaal in de genen zit van Chris, Gunther en Davy hebben ze de tijd en ruimte gevonden om iets nieuws te bedenken, namelijk hun eigen Feestival.

Chris Van Tongelen: “De ingrediënten van onze optredens zijn ondertussen bij iedereen bekend,” vertelt hij. “Sfeer, ambiance, meezingen, een combinatie van pop- en rockklassiekers, medleys, eigen nummers,… noem maar op. Dat is waar De Romeo’s voor staan. Maar op vrijdag 31 oktober willen we in de Lotto Arena in Antwerpen alles nòg groter, beter en straffer aanpakken. We halen werkelijk alles uit de kast en serveren het publiek een show met alle toeters en bellen. Naast de dansers en gastartiesten die we gaan uitnodigen, brengen we vooral songs en medleys die we doorgaans niet in onze setlist steken. Omdat er nog geen woord voorhanden was dat de hele lading dekt, hebben we dus het Feestival van de Romeo’s bedacht. Het publiek krijgt een uniek concert waarbij ‘feest’ het centrale begrip is. Een feest waar je ook van een soort festivalsfeer kan proeven. Het Feestival is dus een combinatie van concert, feest én festival,” aldus Chris Van Tongelen.

Na vijf succesvolle edities van Het Zingpaleis slaan De Romeo’s nu hun tenten op in de Lotto Arena en zijn ze centrale figuur op hun eigen ‘Feestival’.

Het publiek mag zich aan een hele avond top entertainment verwachten. Te beginnen met de Story Awards, de award show van weekblad Story die jaar na jaar spectaculairder wordt. Alle grote namen uit het Vlaamse medialandschap zijn er, en een aantal muzikale toppers zorgt voor surprise optredens en special acts tijdens de glamoureuze uitreiking.

Daarna barst het feest(ival) pas echt los. De Romeo’s en hun gastartiesten hebben een spetterende show in petto. Bedoeling is dat iedereen de hele avond lang volledig uit de bol kan gaan. Alle muziekgenres komen aan bod, van foute medleys tot grote sixties, seventies en eighties hits, van rock classics tot hedendaagse pop en dance. En Vlaamse muziek natuurlijk.

“Uiteraard spelen we ook eigen, Nederlandstalige nummers,” vertelt Davy Gilles, “maar je hoeft niet per definitie fan te zijn van De Romeo’s om je te amuseren op ons Feestival.” “Absoluut waar,” vult Gunther aan. “Wij willen onszelf uitdagen om een hele avond muziek en entertainment van de bovenste plank te brengen. En dat geldt ook voor de andere artiesten die op het Feestival zullen staan.”

Het Feestival van De Romeo’s, op 31 oktober 2014 in de Lotto Arena in Antwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here