Cilou Annys presenteert Missitems magazine op stories tv

Cilou 2In augustus 2007 lanceerde Bruggeling Filip Vanden Berghe www.missitems.be. Tijdens de voorbije jaren is deze website uitgegroeid tot dé referentie in het wereldje van de Belgische Miss –en Modellenverkiezingen.

Missitems.be volgt elke dag het reilen en zeilen binnen de Miss- en Misterverkiezingen en Modellen wedstrijden in ons land. De honderden nieuwstopics worden aangevuld met videofragmenten, reportages, wedstrijden en duizenden foto’s. Ook de grote Missitems fotoshoots zijn de voorbije jaren niet onopgemerkt voorbijgegaan.

Vanaf maart 2014 pakt Missitems uit met zijn maandelijkse magazine op Stories Tv dat geproduceerd wordt door RT Video.

Filip Vanden Berghe: ‘Ik ben heel blij dat Missitems voortaan op Stories Tv zijn maandelijkse afspraak heeft voor een leuk magazine waarin we mikken op een 5-tal flitsende reportages. Variatie troef want zo gaan we bvb een kijkje nemen achter de schermen tijdens een preselectie met het accent op de reality, volgen we een Miss/model /finalistes tijdens een act de présence/fotoshoot /défilé en is er ook ruimte voor enkele interviews. Het wordt 25 minuten boeiende en mooie televisie’.

‘Ik ben heel blij dat Cilou Annys meteen enthousiast reageerde toen ik haar contacteerde met de vraag of ze de reportages wou aankondigen. We zijn allebei geboren en getogen Bruggelingen en dat geeft de samenwerking nog een extra aspect. Cilou is zonder twijfel één van de knapste Missen die sinds het ontstaan van Missitems (augustus 2007) gekroond werd in ons land. Daarnaast is ze heel sterk bezig als model in binnen –en buitenland. Met deze presentatie opdracht zal ze bewijzen dat ze nog meer in haar mars heeft!

Het eerste Missitems magazine wordt uitgezonden op Stories Tv (Telenet Digitaal Kanaal 40) op zaterdag 15 maart 2014 vanaf 19 uur (herhaling om het uur) tot zondag 16 maart – 19 uur. Twee weken later wordt het nog eens heruitgezonden.

Cilou 5

Cilou 8

Cilou Filip Vanden Berghe 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here