JOE fm-luisteraar wint 20 kg vinyl

top 70Een JOE fm-luisteraar wint de 70’s Top 700 op vinyl, dus 20 kg vinyl voor de gelukkige winnaar.

Yannick De Boever uit Wilrijk mag naar de meubelgigant om een extra platenkast te kopen. Hij ontving namelijk de volledige 70’s Top 700 op vinyl uit handen van JOE fm DJ’s Raf van Brussel en Leen Demaré. Het gaat om de originele versies.

Begin februari lijstte JOE de beste platen van de jaren ’70 op in de 70’s TOP 700. De JOE-luisteraars stemden massaal op Queen met ‘Bohemian Rhapsody’, waardoor de Britten de eerste plaats in de TOP 700 stevig in handen houden.

De DJ’s van JOE fm draaiden tijdens de 70’s Top 700 regelmatig de originele vinyl singles in de studio, op de slotdag werd de volledige top 100 vanaf de platenspelers gespeeld. Vinyl is onlosmakelijk verbonden met de jaren ’70 en sinds enkele jaren is er weer een enorme interesse in de plaatjes van toen. Het was dan ook nog een flinke klus om alle originele singles terug te vinden.

Yannick is dankzij JOE fm nu 700 originele vinyl singles uit de jaren 70 rijker.

Leen Demaré: “Het was een plezier om deze 700 singles aan Yannick te mogen geven, hij is namelijk echt fan van de jaren ’70 én bovendien een liefhebber van vinyl.”

De volledige 70’s Top 700 kan je hier terugvinden.

5 jaar JOE fm

Op 1 april viert JOE fm zijn vijfde verjaardag. Het radiostation kreeg de uitdaging van haar luisteraars om tegen die datum een event met 99 luchtballonnen neer te zetten, geïnspireerd door ’99 Luftballons’ van Nena.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here