Op stap met het hoofd van Bach

bach 1Op stap met het hoofd van Bach

De Handelsbeurs Concertzaal zet een nieuwe stap in haar duurzaamheidsbeleid. Door oude promotiebanners om te toveren tot tassen wil ze haar afvalberg verkleinen.

Oude promotionele banners die eerder aan de gevel van de Handelsbeurs regen en wind trotseerden, worden nu verwerkt tot shoppers, schoudertassen en fietszakken.

Zo belanden die lopende meters bruikbare, waterdichte stof niet tussen het afval maar hangen ze binnenkort aan uw fiets te bengelen.
Geef toe wie wil nu niet door door de stad lopen pronken met zo een leuke schoudertas ? Op de tassen zie je gezichten of namen van artiesten die ooit in de Handelsbeurs op het podium stonden of wiens muziek gespeeld werd .

Zo kan je je een tas met de baard van Leon Russell of met het hoofd van Bach aanschaffen. Geïnteresseerden kunnen op zaterdag 22 februari na de Kraakpand Show zo’n unieke tas kopen. Later volgen nog mogelijkheden om een exemplaar te bemachtigen.

Shoppers kosten € 15, schoudertassen € 40 en fietstassen € 45. Met deze prijzen worden de productiekosten gedekt, zodat dit voor de Handelsbeurs financieel een nuloperatie is.

Www.handelsbeurs.be

Bron: Caroline Neels – www.pressandpromotion.be

bach 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here