Anonieme briefschrijver wil sp.a-Aalst beschadigen

spa2014Deze week verscheen op TV OOST een reportage met als titel “Postjes beloofd aan trouwe Aalsterse sp.a-leden?”. Deze politieke nieuwskwakkel kwam tot stand nadat iemand anoniem de redactie van TV OOST had getipt over de Aalstenaar Sam Van de Putte. Volgens de anonieme briefschrijver zou Van de Putte op de tweede plaats van de federale lijst komen te staan.

Sam Van de Putte en Patrick De smedt zijn van mening dat dit gerucht enkel en alleen is verzonden aan TV OOST om sp.a-Aalst te beschadigen.

Volgens Patrick De Smedt is niets geweten over de samenstelling van de federale lijst, maar is het wel de bedoeling van een politieker om zich kandidaat te stellen op een politieke lijst.

Wij vroegen aan Dirk Van der Maelen uit Geraardsbergen of hij iets meer wist over de vorming van de sp.a-lijsten: “Zo lang de lijstvorming niet is afgrond, kan voor elke plaats op de lijst alles mogelijk zijn. Dat heeft meer dan 35 jaar in de politiek mij geleerd. Nog even geduld en we weten wie waar op de lijst staat.” aldus Dirk Van der Maelen, ook kanshebber op de tweede plaats.

Een bekend spreekwoord zegt, “als twee honden vechten voor één been loopt er de derde mee heen.” Dus is het afwachten tot begin februari 2014…

TV OOST: http://www.tvoost.be/nl/2014-01-17/postjes-beloofd-aan-trouwe-aalsterse-sp-a-leden

2 REACTIES

  1. beschadigen? Komaan zeg! Sammietje is gisteren naar verluidt baby Toebak gaan begeilen in de studio van Terzake (om hem te steunen: bweurk!!!!)

  2. beschadigen? Komaan zeg! Sammietje is gisteren naar verluidt met Anja Van Robaeys de meest verdwaasde, zwevende en meest verstarde lokale "politica" aller tijden (en ook die voor de prehistorie) baby Toebak gaan begeilen in de studio van Terzake (om hem te steunen: bweurk!!!!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here