Jo Vally brengt Haaltert in kerstsfeer

jo vallyJo Vally brengt Haaltert in kerstsfeer

De middenstandsraad en het gemeentebestuur van Haaltert organiseren voor de vierde maal een kerstconcert en halen op zondag 15 december Vlaams charmezanger Jo Vally naar de St-Gorikskerk in Haaltert.
Kom dus met familie en vrienden en begin de kerstperiode samen met Jo Vally en zijn orkest!

Jo Vally zingt er uit zijn omvangrijk repertoire de mooiste kerstliederen zoals Stille Nacht, Witte Kerstmis, Vrolijk Kerstfeest, Rode Rozen in de sneeuw, Winterwonderland, De Kerstman is daar en vele andere. Het wordt een concert om nooit te vergeten in een perfecte akoestiek en met een uitzonderlijke belichting.

Het concert gaat door in de Sint-Gorikskerk, Sint Goriksplein te 9450 Haaltert. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de kerk.
De deuren van de kerk worden geopend vanaf 19u zodat het concert rond 20u kan van start gaan.

Er zijn twee soorten tickets: gewone plaatsen aan 25€ en VIP-tickets aan 40€.

VIP-Tickets geven recht op speciale VIP-plaatsen en na het concert wordt u uitgenodigd op een receptie met Cava en hapjes in de bovenzaal van de Warande (op 50 m van de kerk), van ongeveer 21u tot 23u. Tijdens de receptie is er gelegenheid om de artiest persoonlijk te ontmoeten.

Het aantal VIP-tickets is echter beperkt. Snel zijn is dus de boodschap! De plaatsen worden in volgorde van ontvangst van betaling toegekend.

Betalingen en Reservaties kunnen enkel door storting op bankrekening nr. BE32 6528 1972 9302 – HBKABE22 van de Middenstandsraad-Kerstconcert met vermelding van uw naam en het aantal gereserveerde plaatsen of door contante betaling op de dienst Cultuur van de gemeente Haaltert, tel 053 85 86 36 (tijdens de openingsuren van het gemeentehuis). De reservaties zijn pas definitief geregistreerd na ontvangst van het geld op de rekening of contante betaling.

Gereserveerde tickets worden onder persoonlijke omslag ter beschikking gehouden aan de ingang. Medewerkers zullen u dan bij aankomst persoonlijk tot bij uw gereserveerde plaats(en) begeleiden.

Voor meer info: mail naar cultuur@haaltert.be met eventueel vermelding van uw telefoon- of GSM-nummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here