Geraardsbergen zingt de pannen van het dak!

neleGeraardsbergen zingt de pannen van het dak!

Zaterdag 9 november zingt Nele Bauwens de pannen van het dak met in haar kielzog een resem muzikanten om u tegen te zeggen: Axl Peleman, Jan Hautekiet, Wigbert en Ron Reuman. Een unieke belevenis, zowel vanuit de zaal als op het podium. Want de mix aan Nederlandstalige nummers, opzwepende medleys, The Beatles en Adamo die de revue passeren, worden meegezongen door de hele zaal én het pop-up koor dat het cultuurcentrum intussen samengesteld heeft. Het belooft een avond te worden waarin iedereen, oud, jonger en jongst zich een avond artiest mogen wanen.

Vlaanderen heeft al kennis mogen maken met het concept ‘Vlaanderen zingt’ en andere zangavonden. Maar deze keer belooft het feestje nog leuker te worden… Zing zelf mee vanuit de zaal of bewonder jouw wederhelft, moeder, vader, oma, opa, zus, broer of jouw buurman die op het podium het beste van zichzelf zal geven als lid van het pop-upkoor.

Ambiance verzekerd!

Voor tickets & info kan je terecht bij CC De Abdij, Abdijstraat 10 in Geraardsbergen, op het nummer 054/ 43 72 61 of via mail: info@de-abdij.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here