Marjolein Keuning in haar blootje op straat

Tegenwoordig vinden ze alles langs de kant van de straat of bij het grof huisvuil. Als je dat niet gelooft maken ze je iets anders wijs. Nu heeft er in Nederland een kwiet, die de straten afschuimde, een zogenaamde vinder, de ongemonteerde ruwe film gevonden van een naakte Marjolein Keuning onder de douche met op de achtergrond de crew die aan het overleggen is terwijl zij de douchekop probeert af te stellen. Het zouden opnames zijn van Villa Borghese in 1992.

De productiemaatschappij Blue Circle, onder meer de maker van RTL Boulevard, zou dit archiefmateriaal bij het grof huisvuil hebben gezet. De kwiet zal waarschijnlijk trachten om de beelden te versjacheren. Ondertussen heeft hij een deel van het filmpje al op het internet ( http://www.mokkels.nl ) gezet. Dit zal nog een staartje krijgen.

Marjolein Keuning, deze pittige tante heeft momenteel al een behoorlijk indrukwekkende lijst op haar naam staan. Na 'Cats' en 'Chicago' is ze naar LA gegaan om acteerlessen te volgen. Op dit ogenblijk is ze te zien in de detective-serie Russen.

Ze heeft ook een eigen en zelfgemaakte website, beslist een bezoekje waard http://www.marjolein.com/menu.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER