Zal Flore uit Aalst het nieuwe VTMKZOOM-gezicht worden?

Flore foto vtmkazoomSinds begin april 2013 is VTMKZOOM op zoek naar een nieuw, jong gezicht tussen 14 en 18 jaar dat binnenkort zal presenteren bij de kinderzender. Op woensdag 8 mei 2013 hebben Remi en Pommelien de 2 finalisten bekend gemaakt die de meeste stemmen van de VTMKZOOM-kijkers hebben gekregen.

Het zijn deze 2 kandidaten die nog steeds kans maken om het nieuwe VTMKZOOM-gezicht te worden: Wie zal het halen is de vraag. Flore uit Aalst of Femme uit Overpelt?

De komende twee weken kan er op de 2 finalisten gestemd worden via VTMKZOOM.be. Daarnaast roepen Remi en Pommelien ook alle scholen op om als stemkantoor de stemmen te verzamelen van hun leerlingen. VTMKZOOM komt deze stembusgang op enkele scholen zelfs filmen. Deelnemende scholen kunnen zich met hun stemresultaten registreren op de VTMKZOOM-website. De oproepspot kan je alvast bekijken op VTMKZOOM.be.

Femme foto vtmkazoomOp woensdag 22 mei 2013 is het dan zover: dan maakt VTMKZOOM bekend wie het nieuwe gezicht wordt. De eerste opdracht is alvast niet van de minste: de winnares zal vanuit VTMKZOOM de presentatie van het kidsfestival YOUR’IN op zich nemen. Verder zal het nieuwe gezicht klaargestoomd worden om er in het najaar helemaal te staan bij VTMKZOOM.

Jonas Boets, Station Manager VTMZKOOM: “We zijn bij VTMKZOOM uiteraard heel benieuwd wie het nieuwe gezicht zal worden. De 2 finalisten zijn beiden heel straffe talenten, dus het is aan de VTMKZOOM-kijkers en de Vlaamse scholen om te beslissen wie er uiteindelijk zal winnen. We hebben bewust voor heel jong talent gekozen, dus moeten we ook de tijd nemen om de winnares rustig te laten groeien. Sowieso krijgt het nieuwe gezicht alle tijd om zich eerst goed voor te bereiden via de nodige opleidingen, zodat ze er helemaal klaar voor is om er in het najaar tegenaan te gaan!”

Finale op woensdag 22 mei 2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER