Wie aan Valentijnsdag denkt, denkt aan liefde

Wie aan Valentijnsdag denkt, denkt aan liefde, geluk en rozen. Valentijnsdag is de dag van de liefde. Valentijnsdag één en al commercie? Misschien, maar vergeet niet dat het een dag kan zijn, waarop je samen met je geliefde kunt stil staan bij het mooie dat je samen hebt. Tijd voor elkaar nemen, die er anders wel eens bij inschiet.

Liefde is niet iets wat je kunt beschrijven of wetenschappelijk kunt aantonen, maar Liefde is iets wat je hebt of krijgt, of het overkomt je.
Liefde is, houden van, alles geven voor haar, verliefd zijn, haar helpen enz enz.
Liefde is zoveel en zo groot, groter dan je ooit zult zien of voelen.
Het enigste wat je kunt doen, is die liefde toelaten in je leven en ervan genieten.
Het is het mooiste wat er is, vooral als de liefde wordt beantwoord met liefde.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/badbeer.jpg[/img]

Geef je geliefde een romantisch en mooi geschenkje
Een knuffelbeertje, een boeket bloemen, een roosje met een leuk gedichtje, een romantisch ontbijt op bed, sexy lingerie, je kan het zo gek niet bedenken. Een kadertje met hartjes waar jullie samen opstaan….

Even lekker uit eten
Verwen elkaar is met een lekker etentje thuis of op restaurant. Met kaarslicht en een wijntje raak je alvast in de romantische spanning.

Thuis blijven met Valentijn
Thuis kan je het natuurlijk ook gezellig maken. Kaarsjes aansteken, een romantische cd opzetten, fles champagne kraken, leuke hapjes aanbieden, een sensuele massage aan je geliefde geven.

Extra lief zijn tegen elkaar
Wees lief tegen elkaar, je geliefde lief in de ogen kijken, elkaar lieve woordjes toe fluisteren en zeggen ik hou van jou…

E-kaartjes
Bij de liefde horen natuurlijk kaartjes. Wil je een keer iets anders dan een standaard kaartje via de post versturen, stuur dan een kaartje via https://www.belg.be/kaartjes/

Weet je nog meer leuke tips of heb je een mooi gedichtje geschreven voor je geliefde, post deze allemaal hier onder deze pagina. Op deze manier help je ook andere inspiratie opdoen om ook zelf eens een gedichtje te schrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here