Flabber.nl zuigt, forum overnemen?

De moderators van flabber.nl zijn snelle jongens, een goede ziel (Rvis) was gisteren enkel babes gaan posten op het forum van flabber, kwestie van wat hulp te bieden. Na een uurtje werk van de goede gast was al zijn werk voor niks geweest. De babes waren verdwenen en volgende tekst had de plaats ingenomen van de schoonheden. (link naar de babes)

ER IS GEEN MODERATOR IN DE HELE WERELD TE VINDEN DIE DIT ALLEMAAL GAAT CONTROLEREN OP DINGEN DIE NIET MOGEN OP DIT FORUM, EERST ZEKER EVEN ALLES DOWNLOADEN EN DAN BEKIJKEN. DAN BEN JE DUS ONGEVEER ÉÉN JAARTJE VERDER. EN OMDAT IK ER MAAR VANUIT GA DAT ER VAST WEL IETS TUSSEN STAAT DAT NIET MAG HIER HEB IK LEKKER DE HELE BUBS VERWIJDERD
Lijkt mij duidelijk, doe dit niet nog een keertje aub!!
groetjes BJ

We zijn er praktisch zeker van dat BJ alles zal bekijken, hopelijk komt het nadien terug online, dan is al het werk van Rvis niet voor niks geweest.

Rvis kreeg volgende goede raad van BJ, de moderator van flabber.nl: En hoe denk je dat wij dat kunnen controleren, zelfs met 4 mods op BBS is dat geen doen. Wat je wel kan doen (als dat nog mogelijk is) is iedere dag een paar links plaatsen van een en dezelfde babe, maar aub nooit meer zoveel als je nu net gedaan hebt. Ik hoop dat je mijn aktie kunt begrijpen, zelfs Astro was al een beetje bezig de boel aan te passen, maar ik was hem voor!!
Groetjes BJ (www.flabber.nl)

Bron: Rotte vis

LAAT EEN REACTIE ACHTER