800 Jobs bij Walibi Belgium

Walibi Belgium opent opnieuw de deuren op 1 april. Om zijn meer dan 1 miljoen bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen doet Walibi Belgium elk jaar beroep op honderden enthousiaste seizoenskrachten en studenten om tussen april en november de handen uit de mouwen te steken. Deze werknemers worden gerecruteerd en geïnformeerd via Job Days. Nadruk dit jaar ligt op de recrutering van Nederlandstalig personeel.

Walibi Belgium zoekt 450 seizoensarbeiders en 350 studenten De Job Days worden dit jaar voor de 7de maal georganiseerd en iedereen die op seizoensbasis wil werken in een pretpark, kan er terecht. Deze Job Days zijn informatieve sessies waar de verschillende jobmogelijkheden worden uiteengezet. Meer dan 30 verschillende functies worden er voorgesteld, gaande van parkingwachter en horecamedewerker tot functies in de animatie en
verkoop. Ook het tropisch zwemparadijs Aqualibi, dat het hele jaar door recruteert, komt aan bod.

Omdat Walibi Belgium tevens mensen zoekt met ervaring, worden seizoensarbeiders van de voorbije jaren gecontacteerd om met hun ervaring de nieuwe medewerkers te begeleiden.

Op de eerste editie van de Job Days in 2000 kwamen 500 geïnteresseerden opdagen. In 2005 was dit aantal al opgelopen tot ruim 1000. Om het seizoen te starten zijn er een 350-tal medewerkers nodig. Dit aantal wordt uitgebreid vanaf juni wanneer het park 7 dagen op 7 open is en bereikt een hoogtepunt van 800 medewerkers in de topperiode juli – augustus.

De Job Days in Walibi Belgium vinden plaats tijdens de maanden februari en maart 2006. Kandidaten die meer informatie wensen of zich willen inschrijven, kunnen van 30 januari tot midden februari terecht op het gratis nummer 0800/93 195 (van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 17u).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here