SEDUCED is klaar met hun najaarsoffensief 2004

Cindy, Katrien en Resum van de populaire muziekformatie SEDUCED zijn klaar met hun najaarsoffensief 2004: On da beat. Een super-aanstekelijk nummer waarbij regisseur Jan Vrindts ( http://www.cube.be ) voor een spraakmakende, stomende en internationale clip heeft gezorgd. De video-clip van On da beat werd op een koude herfstnacht in november in het West.Vlaamse Gullegem nabij Kortrijk.

In een oud fabriekspand tussen de motoren en Amerikaanse auto's werd de On da beat video dus ingeblikt. Als je kijkt naar het resultaat, dan zie je SEDUCED in z'n meest verleidelijke houding ooit! De clip straalt klasse, verleiding en heel wat actie/temptation uit. Misschien dat de medewerking van België's stuntman annex motorrijder Bart Van Eynde (www.magteamx.be) hier voor iets tussenzit. Vanaf deze week kan je het resultaat van de clip op tv bekijken!

Als je goed luistert naar On da beat van Seduced, dan herken je zonder twijfel in het refrein On the beat van de B.B. & Q.Band. In 1981 had The Brooklyn, Bronx & Queens Band een gigantische hit met On the beat. Voor alle duidelijkheid; Seduced heeft enkel het refrein van On the beat van de B.B.& Q.Band gebruikt, ON DA BEAT is geen cover!!! De tekst van de nieuwste Seduced-single On da beat werd geschreven door Reshum Van Til, Lester Jee en Serge Ramaekers.

On da beat van Seduced komt over 14 dagen – begin december dus – uit op cd-single. De nieuwste Seduced-single zal ook verschijnen in Spanje, Frankrijk, Italië. Er is interesse vanuit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland maar een concrete release van Seduced staat er nog niet op het programma. On da beat is de 4de single van Seduced. Seduced stond in 2004 al in de hitlijsten met de nummers Good 2 B, Venus, Summertime.

Achter de schermen werkt producer Serge Ramaekers (D-me, Hadise, Freddy Mercury, T-Spoon, Raw Jawz….) intensief samen met Lester Jee. Deze laatste, Lester Jee zorgde dan ook voor enkele remixen van het nummer On da beat. Half december verschijnt On da beat van Seduced ook op vinyl. De cd-single bevat 3 tracks; radio-mix, extended mix en Why, een nieuw xtra bonusnummer van Seduced.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here