Overzicht van artisten met leuke releases voor 2004

De onafhankelijke platenfirma ARS Productions uit Kontich heeft ons een druk najaar 2004 belooft. Met releases als Eric Prydz (Call on me), Michael Gray (The Weekend), DJ Sammy (Heaven) en Blue Lagoon (Break my stride) hebben ze alvast woord gehouden. Maar er is nog véél méér nieuw materiaal in aantocht. Daarom een kort overzicht van enkele leuke releases die we nog voor het eind van 2004 mogen verwachten…. Een aantal artiesten van bij ons hebben de voorbije weken druk in de studio gezeten.

Zo mag je nog voor eind dit jaar nieuw werk verwachten van Nailpin. De succesvolle formatie uit St.Niklaas heeft trouwens nog een super surprise in petto maar veel mogen we nog niet kwijt. Feit is wel, er komt een opvolger voor Movin' on en Shortcut.

In de reeks vrouwelijke zangeressen mag je ook enkele fijne releases verwachten. Zo komt Xandee op korte tijd uit met het nummer Cut both ways. Het is een bijzonder emotioneel nummer, afkomstig van Gloria Estefan maar veel mensen zullen het origineel niet meteen herkennen. De song Cut both ways behoort eerder tot de vergeten prachtpareltjes van La Estefan. Er zal in de loop van volgende week ook een video-clip met Xandee worden ingeblikt en dit voor het nummer Cut both ways.

Nu we het toch over mooie vrouwen hebben, voor zangeres Sonny O'Brien uit Avelgem was 2004 een jaar om snel door te spoelen. De zangeres raakte betrokken in een zwaar verkeersongeval en ze zag daardoor haar muzikale zomer instorten. Gelukkig is 2005 in zicht en dan zal Sonny O'Brien opnieuw meedraaien op het allerhoogste niveau. Er werden kosten noch moeite bespaard, Sonny O'Brien is richting Canada gevlogen om daar met prachtige nieuwe songs terug te keren.

Bij de heren/muziekgroepen verwachten we nog nieuw materiaal van DJ Frank. Samen met Vick Krishna heeft hij voor het collectief en zomers Nunu gekreun gezorgd, DJ Frank heeft al een schitterende opvolger klaarliggen. De release van deze nieuwe plaat verwachten we over enkele weken. Trouwens, op vrijdag 19/11 kon je DJ Frank aan het werk horen op Radio Donna als deejay in de weekendaflevering van DONNA'S HITCLUB.

Van DJ Frank naar Dynamite is maar een kleine sprong. Francis " Cisco" Van Mechelen heeft zijn huiswerk goed gemaakt. Het resultaat bestaat uit het fijn klinkende Bananenlied. De release hiervan is voorzien voor eind november. Meer en actuele informatie kan je terugvinden op http://www.arsproductions.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here