Vervolg… Het smurfenlied van Dynamite ft Vader Abraham

Er is meer dan goed nieuws vanuit het Dynamite-front. Zanger Francis "Cisco" Van Mechelen heeft heel wat Litouwse zuurstof opgesnoven en vooral veel rust genomen. Het resultaat is een herboren, enthousiaste en vooral dynamische zanger die aanstaande dinsdag 12 juli samen met Vader Abraham de studio induikt. Producer Lex De Groot zal een nieuwe versie van "Het smurfenlied" inblikken en de sympathieke zanger Vader Abraham is natuurlijk ook van de partij.

Vader Abraham: "Toen Francis mij vroeg of ik toelating wou geven om 'Het smurfenlied' opnieuw uit te brengen zei ik 'ja natuurlijk'…Hij vroeg me ook of ik geen zin had om na bijna 30 jaar samen de studio in te duiken om een nieuwe versie van het liedje op te nemen. Wel, ik zal het je maar zeggen maar ik zag het voorstel onmiddellijk zitten. Al eeuwen achtervolgt mij het Smurfenlied en nog steeds zing ik het met veel plezier. Er zijn doorheen de jaren regelmatig mensen komen vragen wanneer ik het nummer nog eens zou uitbrengen op cd-single. Ik heb het altijd geweigerd maar toen Francis van Dynamite het mij vroeg en vooral de muziek te horen kreeg was ik écht helemaal verkocht.." aldus een enthousiaste Vader Abraham.

Het gaat een sterke stunt worden maar over precies 7 dagen, op vrijdag 15 juli 2005 ligt de single 'Het smurfenlied' van Dynamite ft Vader Abraham in de winkels. Er komen al klanken vanuit het strand van Blankenberge aanwaaien maar daar hoor je later nog meer over.

Informatie over Dynamite kan je vinden op www.dynamitemusic.be en over Vader Abraham kan je de info vinden op www.vader-abraham.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here