Iedereen overal op internet met Belgacom

Op 1 juni lanceert Belgacom een nieuwe bundel waarmee men kan communiceren en surfen, waar men zich ook bevindt. Met dit aanbod verlaagt Belgacom aanzienlijk de drempel om overal toegang te krijgen tot het internet. Dit aanbod is het resultaat van een partnerschap met Samsung. De klant kan meteen de diensten gebruiken bij het verlaten van het Belgacom Center. Belgacom bood de klanten al een aantal forse vernieuwingen in haar internetaanbod. Nu zet Belgacom de volgende stap om ook de toegang tot het internet buitenshuis te vergemakkelijken. In 2010 werden er in België 700.000 smartphones verkocht (bron: Gfk), en voor dit jaar verwacht men het dubbele. Analisten gaan ervan uit dat ook de verkoop van tablets enorm zal toenemen.

Omdat Belgacom de klant wil gidsen doorheen deze nieuwe mobiele trends biedt het nu een baanbrekend convergent internetaanbod aan. Het is uniek op de Belgische markt en gaat veel verder dan de bestaande formules: het combineert een tablet (waarmee men op het internet kan) met zowel een vast als een mobiel internetabonnement, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit aanbod kwam tot stand dankzij een geprivilegieerd partnerschap van Belgacom met Samsung, dat het leiderschap van Samsung als producent van elektronische producten en diensten combineert met Belgacom's ervaring als uitverkoren aanbieder van intuïtieve totaaloplossingen, die vaste en mobiele telecomoplossingen, IT en media combineren.

Internet thuis (Wifi) + Mobiel Internet (3G) met Samsung Galaxy Tab (tablet) voor minder dan 40 euro per maand. Voor 39,99 euro per maand biedt Belgacom zowel thuis als onderweg toegang tot internet aan, met daarbovenop een Samsung Galaxy Tab. De grotere Samsung Galaxy Tab 10.1v is verkrijgbaar tegen 10 euro extra per maand. De tablet is volledig gebruiksklaar zodra men het Belgacom Center verlaat. Men kan ze onmiddellijk activeren om te surfen op het 3G-netwerk van Proximus en thuis overschakelen op het Wifi-netwerk van de klant. Bij het mobiele abonnement is 250MB volume inbegrepen. Daarmee kan de klant onderweg ongeveer 750 webpagina's of 5.000 mobiele webpagina's bezoeken, zowat 25.000 e-mails lezen of ongeveer 60 mp3's downloaden. Meer details op www.belgacom.be/tablet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here