Leyani laat de zon bruisen met het opzwepende VIDA VERA

Het aftellen is nu écht wel begonnen want de 'zomer 2005' staat nu echt wel voor de deur. Warme temperaturen, zwoele stranden het zijn maar een paar voorbeelden om aan te tonen hoe groot het verlangen naar 'de zon' wel is. Weerkundig start de zomer op dinsdag 21 juni 2005 maar er is goed nieuws want muzikaal start de zomer VANDAAG dankzij Leyani Preto Perez of voor de vrienden : Leyani.

Leyani is een 26 jarige aanstormend Internationaal talent die met « Vida Vera » deze zomer voor de nodige gensters zal zorgen. Ondanks haar 'Cubaanse roots' woont Leyni in het warme en prachtige 'Italië'. Milaan is dan ook haar uitvalsbasis, niet alleen als zangeres maar ook als model want we moeten meegeven dat Leyani een prachtige dame is, een gevierd model op de 'catwalk'.

Als model heeft Leyani een impressionante lijst bij elkaar verzameld. Haar gezicht ken je zeker uit talrijke INTERNATIONALE reclame-advertenties, ook in de tv-spot van 'Campari Mixx' was Leyani hét gezicht. Maar Leyani is meer, ook als 'zangeres' is ze pure klasse. « Vida Vera » is haar zomersingle 2005 en muziekkenners voorspellen nu al dat het succes veel verder dan Italië zal reiken. De single « Vida Vera » wordt gebruikt als titelsong van het Italiaanse succesprogramma dat Teo Mammucarri op Canale 5 in Italië voor z'n rekening neemt. « Vida Vera » komt uit bij Universal Mexico (platenfirma van o.a. Paulina Rubio -). De single versie van « Vida Vera » is een remix van het origineel, gemaakt door 2 Italiaanse DJ's / producers.

We gaan even gokken en voorspellen : Leyani zou met « Vida Vera » best wel eens een dikke Europese hit kunnen scoren, wees daar maar zeker van !

Ter informatie : de Europese release van Leyani haar single « Vida Vera » is voorzien voor voor half juni 2005.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here