Medium maakt weduwe 56000 euro armer

Je kan het niet geloven dat er de dag van vandaag nog zulke goedgelovige mensen bestaan. De telegraaf meldde vandaag dat een weduwe (Van Kempen.) uit het Gelderse Bemmel door een waarzegger is beroofd van 56.000 euro nadat hij beloofde haar reuma te verhelpen en haar kinderen te beschermen voor onheil.

Om de vrouw en haar kinderen te beschermen moest de vrouw 1000 euro voor elk levensjaar (ze was toen nog 56) in een blikje te doen en daar een week op te slapen. Nadat ze het geld in het blikje had gestopt moest ze van het medium in de wc een ei gaan kapot gooien. De vrouw denkt dat hij toen het blikje vervangen heeft door een ander blikje met waardeloos papier in.

De vrouw kon niet meer wachten en keek na drie dagen toch eens in het blikje. Tot haar grote verbazing zag ze gewoon papier. Toen ze het medium belde zei hij dood normaal dat het geld door geesten was stukgemaakt.

Het medium, een man die zichzelf 'Godiba' noemde is spoorloos verdwenen en de vrouw heeft enkel zijn gsm-nummer. Ze heeft aangifte gedaan maar volgens de politie is het een lastige zaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here