De Grootste Belg, Pascal Vyncke ontmaskerd

De redactie van de krant De Standaard ontdekte dat Pascal Vyncke, de 19-jarige webmaster van Seniorennet.be of zijn oma achter de nominatie van de Grootste Belg zat. Door de een email te vergelijken dat Pascal Vyncke een tijd geleden naar de redactie van De Standaard stuurde viel hij nu door de mand. De email om Vyncke te nomineren bevatte dezelfde technische gegevens als uit zijn eerste mail.

Het bleek dat beide mails vanop dezelfde computer werden verstuurd. De Standaard schrijft'' Wie de nieuwe eigenaar van de computer is, kan Pascal niet zeggen.

In een boze mail aan de hoofdredactie van De Standaard benadrukte hij vorige week nog dat Joke Staerlinck ook voor hem een nobele onbekende is. In één adem voegde hij eraan toe: ,,Als het niveau van jullie onderzoeksjournalistiek altijd het niveau heeft van het verhaal rond Joke Staerlinck, heb ik sterk mijn bedenkingen over de overige inhoud van De Standaard.''

Toch hangt er nog altijd een haakje los. Grootmoeder Vyncke woont volgens Pascal Vyncke niet in bij de familie. Uit de code van de e-mails blijkt echter duidelijk dat Joke via de internetverbinding van de familie Vyncke mailde. Aldus De Standaard. Lees meer..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here