Helmut Lotti, is weer single

De jacht is weer open, de succesrijke Vlaamse zanger Helmut Lotti en zijn echtgenote Carol Jane Poe hebben besloten een einde te maken aan hun huwelijk. ,,Ze namen die beslissing in onderling overleg, en in onderlinge vriendschap'' zo deelde Lotti's manager Piet Roelen vandaag mee. Lotti en Poe traden begin februari 2001 in het huwelijksbootje.

In zijn eerste huwelijk met zijn eerste echtgenote Kimberley Grosemans is Helmut Lotti ook in vriendschap uit elkaar gegaan. Lotti en Kimberley waren zeven jaar gehuwd nadat hun huwelijk op de klippen liep. Er waren zoveel zaken die ervoor gezorgd hebben dat ze uit elkaar gegroeid waren zei Roelen, Lotti's manager toen in een persmededeling.

Het tweede huwelijk van Helmut met Carole Jane Poe duurde ongeveer vier jaar.

De oorzaak van de scheiding staat ver af van enige sensatie. Evenmin heeft het iets met werkdruk te maken. Vast staat dat ze hun beslissing nu in alle serene stilte willen verwerken. Helmut hoopt dat u hem die rust zal gunnen, ook op het forum.

Vanaf vandaag – dinsdag 29 maart – is Helmut in Canada, waar hij promotie voert voor 'From Russia With Love'.

http://www.helmutlotti.be/

Heeft iemand een goede raad voor Helmut ??

Update

De roddelpers is al vollop bezig met berichten de wereld in te sturen, of ze waar of niet waar zijn, dat laten we aan u over.

Zo staat het volgende te lezen op de website http://www.zijonline.nl/ecNews.asp?ID=4001&page2=ZIJ_HITFACTS "Het voortdurende en openlijke vreemdgaan van Helmut Lotti heeft hem ook zijn tweede huwelijk gekost! En voor dat vreemdgaan kwam Lotti ook openlijk uit. Lotti: "Carol Jane wil dat ik elk slippertje meteen opbiecht, zodat ze vervolgens een eind aan onze relatie kan maken. Voor mij de beste reden om helemaal niets op te biechten!". enz….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here