Goed nieuws voor de Pierkesvrienden!

Na een hele tijd gaat de Pierkespoppenkast in de Moriaanstraat 65 te Gentbrugge terug open. De zaal werd helemaal opgefrist en de Pierkesfoyer is supergezellig ingericht. Er is een heus snoepwinkeltje en een Pierkesshop met tal van gadgets. En verder natuurlijk een mooi programma voorzien voor klein en groot in het knusse huistheater. Op 14 september 2000 om 14 uur zwaait Pierke de deur open en iedereen is welkom voor de feestelijk heropening! Er wordt een prachtig sprookje vertoond: "ALLADIN en de WONDERLAMP" en voor elkeen is er een gratis consumptie voorzien, want Pierke trakteert! Verder is er om de 14 dagen op zondagnamiddag een ander verhaal met Pierke te zien en in oktober en november wordt er zelfs op woensdagnamiddag gespeeld.

Pierke van Gent bezorgt zijn trouwe schare fans al meer dan 50 jaar poppenspelplezier van de hoogste plank. Wat in 1953 begon als een "Gentse klucht", evolueerde tot wat het nu is: een Gents klassiek stangpoppentheater met een stevige reputatie en een uitgebreid repertoire.Door de jaren heen groeide het theater uit tot wat het nu is: een gezelschap met een semi-professionele technische uitrusting, een eigen theaterzaal, maar ook een modern reizend theater. Op de website www.festival-poppentoneel.be vindt u het programma van september tot en met november. De voorstellingen gaan op zondag door om 14.30 uur en op woensdag een half uurtje later om 15.00 uur. Een half uur voor de voorstelling gaan de deuren open. Reserveren kan via Uit Bureau op het telefoonnummer 09 233 77 88, per mail of de zondagvoormiddag op het nummer 09 231 44 88 . Uiteraard kunnen er ook altijd kaartjes aan de kassa bekomen worden.

Praktisch: Koninklijk Poppentoneel Festival, Moriaanstraat 65, 9050 Gentbrugge, Tel 09 231 44 88. Mail: gentbrugspoppentheater@belgacom.net

Guido Van Peeterssen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here