Wisselvallige zomer goed nieuws voor Walibi en Aqualibi.

Ondanks de slechte weeromstandigheden van deze zomer maakt Walibi een positieve balans op. Ook waterpark Aqualibi profiteert volop van de wispelturigheid van het Belgische weer. Het hoogtepunt deze zomer was ongetwijfeld de zomernocturnes waarop het park open was tot 23 uur. Op deze 4 dagen samen mocht Walibi maar liefst 40.000 bezoekers verwelkomen! Het wisselvallige weer van de afgelopen 2 maanden heeft het tropisch waterparadijs Aqualibi geen windeieren gelegd. De constante warme temperatuur in Aqualibi en het feit dat alle attracties overdekt zijn, maken van Aqualibi de perfecte daguitstap, ook bij slecht weer. Op warme dagen zorgt het waterpark dan weer voor afkoeling. Als grootste toeristische attractie van België ontvangen Walibi en Aqualibi jaarlijks meer dan 1,3 miljoen bezoekers.

Maar het seizoen is nog niet voorbij: Walibi verwacht nog heel wat bezoekers de komende 2 maanden. In september is het park reeds op 3 dagen exclusief gereserveerd door enkele bedrijven. In oktober organiseert Walibi voor de negende maal Halloween. Marcel C.B. Schonenberg, algemeen directeur Walibi: "De Halloween periode is de meest belangrijke van het jaar. In de herfstvakantie hebben we dit jaar 5 nocturnes voorzien tijdens dewelke Walibi open is tot 22 uur. Gezien de nog steeds stijgende populariteit van het evenement verwachten we dat onze topweek dit jaar opnieuw tijdens Halloween zal vallen".

Met meer dan 50 attracties is Walibi het grootste pretpark van België. Het Waverse pretpark heeft attracties voor alle leeftijden en biedt aan de hele familie een dag vol (ont)spanning en plezier. Walibi pakt dit jaar uit met een nieuw thema en maar liefst 3 nieuwe Halloween attracties! Tijdens de 5 nocturnes zal de dag afgesloten worden met een spetterende finale. Het park is er dan ook zeker van dat het seizoen 2008 in schoonheid zal afgesloten worden!
Meer informatie op www.walibi.be en www.compagniedesalpes.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here