Grootse Ebay-veiling voor Zimbabwe

Vanaf 2 tot en met 8 juni organiseert de vzw Zimba- Kids een groots opgezette veiling op de website ebay.be. Zo hopen ze zoveel mogelijk geld in te zamelen ten voordele van het Zimbabwaanse weeshuisproject "Shungu Dzevana". Gulle bieders kunnen er bieden op een bont allegaartje BV-spullen. Onder meer De Music for life- T-shirt gedragen door Peter van de Veire, de kimono van Gella Vandecaveye, viptickets voor de verjaardagsshow van Luc Steeno en tientallen andere gadgets zullen er onder de hamer gaan.

De vzw Zimba Kids werd in het leven geroepen nadat enkele vrijwilligers in Zimbabwe zelf konden vaststellen hoezeer het land en zijn inwoners te lijden hebben onder de politieke onrust en de voortdurende voedseltekorten. Ze kwamen er in contact met Sister Mercy die zich ontfermt over bijna 500 achtergelaten kinderen en hen naast een thuis ook onderwijs probeert te bieden. Enkel en alleen met de hulp van vrijwillige handen slaagt ze er nu al zeven jaar lang in om honderden kinderen een toekomst te geven.

En daar wil de vzw Zimba Kids ook zijn steentje toe bijdragen. Want naast eten, kleding en onderwijs is er dringend nood aan nieuwe ruimtes om het stijgend aantal vondelingen en weesjes te kunnen opnemen.

En om dit te verwezenlijken is elke euro welkom. Verscheidene bekende Vlamingen schonken persoonlijke en waardevolle bezittingen voor de geplande veiling. Zo stond Axl Peleman met pijn in het hart een mandoline af en kon Wouter Deprez maar net afstand nemen van zijn T-shirt die hij droeg tijdens zijn vorige zaalshows. Tom Waes, bekend van het VRT-programma Tomtesteron, stelt dan weer zijn boksoutfit en zijn zelfgenomen paparazzifoto's van Madonna en Posh Spice ter beschikking. Andere bekende Vlamingen die hun steentje zullen bijdragen zijn Hooverphonic, Axelle Red, Pol Goossens, Geert Hoste, Schiffie &co,Bert Kruismans, Freddy De Kerpel, Racing Genk, Club Brugge,Marc De Bel, Raf Coppens, Steph Goossens, Nic Balthazar, Patrick Bernauw, Christoff, Jan Verheyen, David Davidse, Lieve Blancquaert, Ingeborg, Wendy van Wanten, vader Abraham en Els De Schepper. Voor meer informatie over Zimbakids en hun projecten of over de stukken die zullen geveild worden kan u steeds terecht op www.zimbakids.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here