Zelf gemaakte filmpjes op reuzenvideoschermen tijdens Bon Jovi-concert

Bon Jovi doet oproep aan fans. Voor het eerst in 5 jaar zet Bon Jovi opnieuw voet op Belgische bodem. Op zaterdag 14 juni doet de groep het Koning Boudewijnstadion in Brussel aan met haar Lost Highway-tour. Voor het nummer 'I Love This Town' kunnen Vlaamse fans eigen gemaakte video's insturen via de website www.bonjovilovesmytown.com. De beste filmpjes worden verwerkt in de indrukwekkende videoshow tijdens de tour. De winnaar krijgt bovendien twee stagepassen om het concert vanop het podium te beleven.

Al meer dan twintig jaar rocken de supersterren van Bon Jovi van stad naar stad, goed voor een indrukwekkende 32 miljoen toeschouwers wereldwijd. Zo groeide doorheen de jaren ook de band met het publiek, op elke unieke locatie, in elke stad. Om dat in de verf te zetten en die band nog te verstevigen, lanceert de groep de 'Bon Jovi Loves My Town!'-wedstrijd. Tijdens het nummer 'I Love This Town' van het meest recente album Lost Highway worden door fans ingezonden beelden verwerkt in de groots opgezette videoshow. De leden van Bon Jovi roepen daarom alle fans op om filmpjes van 30 seconden tot 1 minuut op te nemen waaruit blijkt waarom hun stad de moeite waard is en wat hun stad uniek maakt (de bewoners, de bezienswaardigheden, de landschappen). Een compilatie van de beste video's wordt geprojecteerd op de gigantische videoschermen voor een publiek van tienduizenden bezoekers. De winnaar krijgt bovendien twee stagepassen om het concert vanop het podium te beleven.

Het is niet de eerste keer dat Bon Jovi beroep doet op de creativiteit van haar fans. In 1988 katapulteerde de single 'Bad Medicine' naar de eerste plaats van de hitparade mede dankzij het succes van de videoclip. Die bestond uit een aaneenschakeling van ingestuurde homevideo's door fans wereldwijd. Als een van de eersten hielp Bon Jovi op deze manier een nieuw tijdperk van user-generated content inluiden, waarbij gebruikers zelf voor de inhoud zorgen.

Bon Jovi – Lost Highway Tour vindt plaats op zaterdag 14 juni in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Tickets zijn verkrijgbaar bij TeleTicketService via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070 345 345. Er gingen al 20.000 tickets over de toonbank.

De band nam ook een videoboodschap op voor de 'Bon Jovi Loves My Town!'-wedstrijd: www.youtube.com/watch?v=MJ97rqNxOiY

Website: www.bonjovilovesmytown.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here