Ben je zeker dat jouw bereiding niet te evenaren is? Maak je je sterk dat jouw gerecht het beste van de hele wereld is? Sta je stevig in je culinaire schoenen en durf je een kookduel tegen een professional aan? Als je meer dan één keer 'ja' hebt geantwoord, dan ben jij de vrouw of man die we zoeken voor het nieuwe programma 'Chef versus Vlaanderen' en mag je alvast de messen scherpen.

'Chef versus Vlaanderen' is geen gewoon kookprogramma. Het is een kookduel waarin jij het opneemt tegen chef Jeroen De Pauw aka Cooky Boy. Lekker koken met eenvoudige ingrediënten is zijn motto en koken vanuit zijn buikgevoel zijn handelsmerk. Een aanpak die artiesten als Axelle Red, Hooverphonic, Sinnead O'Connor en Tom Waits appreciëren wanneer hij met hen door Europa toert. Artist Cooking, Kids in da kitchen en nu 'Chef versus Vlaanderen': Jeroen De Pauw zorgt voor culinaire rock 'n roll.

Op het menu van 'Chef versus Vlaanderen' staat het gerecht waarmee jij in je familie of vriendenkring telkens weer scoort en waarvan je overtuigd bent dat het niet te evenaren is. Kortom, je krijgt de kans om Jeroen De Pauw uit te dagen en de loef af te steken. Het laatste woord in 'Chef versus Vlaanderen' is voor de volksjury, wiens smaakpapillen beslissen wie er wint: de chef of Vlaanderen. De aanvuurder van deze speelse kookshow is Jan Van den Bossche.

Heb je goesting om je kooktalent te meten met chef Jeroen De Pauw? Wil je kijkend Vlaanderen laten kennismaken met je culinaire trots? Schrijf je dan vandaag nog in voor 'Chef versus Vlaanderen'. Het inschrijvingsformulier is te vinden op onze webstek vtm.be.