Wrak van het jaar 2008

Misschien kocht u vorig jaar een kat in een zak Als het een echt heel slecht tweedehandse voertuig was dan zal Federauto zich misschien vrijgevig opstellen. Voor de wedstrijd van het 'Wrak van het Jaar' gaat Federauto immers op zoek naar de meest ongelukkige eigenaar van een tweedehands voertuig, aangekocht in 2007. U krijgt dan een tweede kans dankzij een cadeaucheque van 3.000 euro die gebruikt kan worden bij een andere verkoper. En hopen dat die oog heeft voor kwaliteit en eerlijk en betrouwbaar is.

De prijs wordt om de twee jaar uitgereikt door de Erkende Verkopers van de Groepering van de Handelaars in tweedehandse Voertuigen. Met deze 7e editie wil de organisator ons bewust maken van de risico's die verbonden zijn aan het overhaast kopen van een tweedehands voertuig. Een occasie kopen is niet eenvoudig en niet iedereen is op de hoogte van injectiemotoren en ophangingen. Koopt men een tweedehandse wagen bij een professional uit de sector en meer bepaald bij een Erkende Verkoper van Federauto, dan is men er zeker van dat de aankoop betrouwbaar is.

Denk onder andere maar aan de uitreiking van het Car-Pass attest bij het gebruik van de Federauto verkoopovereenkomst en dus aan de zekerheid een garantie te genieten. Bij toeval botsten we op deze bondige maar interessante site. Sommige garagisten maken blijkbaar zelfs reclame voor hun winkel in de hoop van deze prijs te bemachtigen. Kijk maar naar de site van deze garagist. Als u overtuigd bent, dan hoeft u maar op de site van Federauto te klikken en het formulier in te vullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here