Gunther Neefs stelt nieuwe CD voor in Asse

Eind deze maand ligt "My Soul", het nieuwe album van Gunther Neefs in de winkel. Een week vroeger – op vrijdag 18 januari – stelt de zanger zijn nieuw werk reeds voor in CC Asse. Met 'Intiem' start Neefs een nieuw hoofdstuk in zijn rijke carrière. Samen met zijn band gaat hij voor een intiemer repertoire en nauwer contact met het publiek.

Eind 2006 stapte Gunther Neefs over van platenfirma Universal naar SonyBMG. Het vorige jaar werkte de man naarstig aan de eerste release bij zijn nieuwe broodheer. Op 25 januari ligt ie in de winkel. 'In My Soul' is een conceptalbum met nummers uit de Motown-hoek, een rijk muziek'genre' waar onder andere Diana Ross and The Supremes, The Temptations en Marvin Gaye toe behoren en dat tot op de dag van vandaag nog steeds populair is.

Intiem

Op nieuwjaarsnacht kreeg zijn hometown Mechelen de primeur. Een week vóór de release kan je de nieuwe songs al live horen in cultuurcentrum Asse. Samen met zijn 4Band zette de Mechelaar talrijke feesten en festivals in vuur en vlam met muzikaal ambiance-vuurwerk. Onder de noemer 'Intiem' gaat het vijftal voor een intiemer repertoire en een nauwer contact met het publiek.

Op de playlist staan zowel tedere lovesongs als onsterfelijke evergreens. Maar ook minder voor de hand liggende popsongs en swingende bigbandnummers staan op het programma.

GUNTHER NEEFS
'Intiem'
vrijdag 18 januari 2008 om 20.30 uur
CC Asse – locatie Den Horinck, Noorderlaan 20, 1731 Zellik

Tickets kosten in voorverkoop 15 euro; aan de kassa 17 euro. abonnement +26j: 12,75 euro en abonnement -26j: 11,40 euro.

meer info via Dirk Bovijn, directeur CC Asse vzw dirk@ccasse.be – T.: 02/ 466.78.21 – F.: 02/ 463.32.92

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here