Piet huysentruyt leert dany verstraeten koken

Piet Huysentruyt is een kok met een missie. Hij maakt zich sterk dat werkelijk iedereen kan leren koken en introduceert daarom vanaf 4 januari 2008 het stappenplan Start To Cook. Deze nieuwe rubriek wordt elke week op vrijdag uitgezonden. In Start To Cook neemt Piet Huysentruyt gedurende vijf weken een bekende landgenoot onder zijn vleugels die interesse heeft voor koken maar die de technieken nooit deftig heeft geleerd en geen idee heeft hoe de smaakbalans in evenwicht kan worden gebracht.

Piet Huysentruyt wijdt hem/haar met veel enthousiasme in de wondere wereld van het koken in en heeft hiervoor een stappenplan uitgewerkt. Elke week focust de chef op een ander aspect van het koken, zodat de BV na vijf weken een basis heeft om aan de slag te gaan in de keuken en zijn familie en vrienden eigenhandig culinair kan verwennen.

In elke aflevering van Start To Cook zorgt Piet Huysentruyt dat de bekende landgenoot en de kijker niet alleen leert koken, maar dat aan het einde van het programma ook telkens een volwaardige maaltijd is gecreëerd.

Dany Verstraeten bijt de spits af in Start To Cook en volgt vanaf 4 januari 2008 vijf weken lang het stappenplan. De nieuwsanker leert in zijn eerste kookles op 4 januari 2008 een omelet met ham maken. De volgende weken staat er kabeljauw met spinazie, hamburger met sla, bloemkool in de oven en aardappelgratin op zijn menu.

START TO COOK IN DE PERFECTE KEUKEN – vrijdag 4 januari 2008 OM 17.30 UUR

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here