Miss Bambylicious naar de Miss Belgian Travestie Verkiezing

Miss Bambylicious, uit Oudegem, zal in het voorjaar van 2008 (febr) deelnemen aan de enige echte prestigieuze Miss Belgian Travestie Verkiezing. In 2005 werd zij 2de eredame bij deze verkiezing maar nu doet zij een gooi naar de eerste plaats en het (zoveelste) felbegeerde lintje. Miss Bambylicious is vijf jaar oud, maar female inpersonator Kristof is 26 jaar jong. Als lid van de gerenommeerde groep Les Femmes Uniques (allen hebben een Miss-titel, is zij gekend voor het brengen van ijzersterke dansgerichte nummers met een up tempo en zeer moderne choreografie. Hierbij wordt zij ondersteund door twee danseressen en een choreografe. Maar wie haar kent weet dat zij ook zeer gevoelige nummers kan brengen.

Miss Bambylicious hoopt bij deze verkiezing weer te kunnen rekenen op de steun van al haar supporters en fans. De Miss Belgian Travestie Verkiezing gaat door in Salons Mantovani te Oudenaarde op 23 februari 2008.

Miss Bambylicious is in het dagelijkse leven single en werkt als operator in een groot bedrijf.

In 2005 werd zij 2de eredame bij de Miss Belgian Travestie Verkiezing.

In 2007 werd zij te Aalst de Queen of the Night gekroond.
Wie wil stemmen op haar als favoriete, stuurt een SMS naar 3111MBT(spatie)05.

Via de website van Miss Belgian Travestie kan je inschrijven om de verkiezingsavond mee te beleven, inkom 20 euro, VIP 40 euro.
Binnenkort wordt ook een benefiet georganiseerd, datum nog onbekend.

Je kan meer vinden op de volgende sites:
www.lesfemmesuniques.be
www.missbelgiantravestie.com

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/bambytg.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here