Dennis Black Magic… ik ben geen verkrachter

Vandaag, donderdag 13 december zal er een pleidooi plaatsvinden ivm de verkrachtingszaak die tegen Dennis Black Magic loopt. Burkas wordt beschuldigd een meisje uit Zonhoven verkracht te hebben op15 Mei 2002 in de Hollywood Studio te Antwerpen en dit in een sanitaire ruimte. Het meisje was op het ogenblik van de feiten 15 jaar. In een tussenvonnis van 22 maart dit jaar stelde de rechter een psychiater aan om het meisje nader te onderzoeken. Black Magic ontkent met klem de hem ten laste gelegde feiten.

Black Magic begrijpt niet dat het blijkbaar 2 jaar duurde voor er een klacht werd neergelegd.

Dennis B.M schrijft in een interview aan onze redactie dat uit het gevoerde psychisch onderzoek de dokter heeft vastgesteld dat het meisje nu op 20 jarige leeftijd nog steeds dezelfde geest heeft als een 15 jarige dame. Wat betreft de sleutel waarmee hij de deur van de sanitaire ruimte op slot zou gedaan hebben niet bestaat zodat deze deur dan ook niet gesloten kon worden. Tijdens het verhoor achter gesloten deuren zou het meisje duidelijk gemaakt hebben dat ze door hem een huidziekte heeft overgehouden wat volgens Dennis B.M een leugen is mits medisch gezien hij geen ziekte of stoffen zou hebben die een huidziekte zouden kunnen voorbrengen na sexueel contact.

"Dat ik met bekende Vlamingen sexueel contact heb gehad, wil nog altijd niet zeggen dat ik een verkrachter ben, ik ben eerder het slachtoffer van mijn eigen naambekendheid gepaard met mijn reputatie en mijn imago. En wat de uitspraak ook mag zijn, ik kan leven in eer en in geweten dat ik nooit dat meisje verkracht heb en nooit iemand zal verkrachten in mijn leven" aldus Dennis Black Magic.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here