Wendy Van Wanten is zwanger, Luk Alloo live…

Wendy Van Wanten is zwanger. Zelfs de zwangerschappen van prinses Mathilde veroorzaakten nooit zoveel beroering, waren nooit zo uitgesproken het gespreksonderwerp van de dag als dit verhaal van een 47-jarige vrouw met een nooit geluwde kinderwens.

Wendy is zwanger, en daarmee wordt een voorlopig orgelpunt gezet achter een verhaal dat Vlaanderen al drie jaar in zijn greep heeft. Onder meer door programma's als "Wie wordt de man van Wendy?" en "Wendy & Verwanten" leefde kijkend Vlaanderen mee met de zoektocht van een diva naar een man, was er de liaison met Frans, een huwelijksaanzoek en een uitstel. En nu dus de officiële aankondiging van de zwangerschap.

Een speciaal verhaal vraagt om een speciaal programma. Vandaar deze Alloo Special, waarvoor Luk Alloo en VTM onmiddellijk de handen in mekaar geslagen hebben. Luk Alloo bereidt namelijk een nieuw programma voor bij VTM. De beslissing voor deze special was dus snel genomen.

En zo praat Luk Alloo vanavond – woensdag 5 december 2007 – meteen na de afloop van de finale van 'Sterren op het ijs' met Wendy Van Wanten over het verrassende nieuws dat ze vandaag de wereld in stuurde, over moederschap op latere leeftijd, over Frans, over Dylan, Clément, over haar kleinkind Ana Lucia en over de zwangerschap van Katrijn.

WOENSDAG 5 DECEMBER 2007 – 22.35 UUR

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here