Packard Bell EasyNote XS: absolute vrijheid weegt maar 950 gr

Packard Bell, zet met de EasyNote XS zijn eerste UMPC (ultra mobiele computer) op de markt. In de wereld van de hypermobiliteit is de EasyNote XS heer en meester. De 7" laptop kan niet onderdoen voor zijn grotere broers de 12", 15.4" of 17". De EasyNote XS munt uit in alle omstandigheden en betekent de absolute vrijheid voor gebruikers die hun reguliere notebook te groot vinden en hun PDA te weinig functioneel.

XS = Xtra Smart

De EasyNote XS toont aan dat compactheid en prestatievermogen perfect samengaan. De XS heeft een ingebouwde webcam en luidsprekers, een volwaardig klavier en zelfs een touchpad. De gebruikers van dit technologisch juweeltje hebben met de EasyNote een uitstekend instrument in handen om productief te zijn en hun creativiteit de vrije loop te laten gaan. De batterijen kunnen tot 3 uur draadloos internet aan zonder bijvullen. Bovendien biedt de EasyNote XS altijd verbinding met de buitenwereld dankzij zijn WiFI-kaart, twee USB 2.0-poorten en een Bluetooth-connectie.

XS = Xtra Strong

De nieuwe Packard Bell mag dan wel een pluimgewicht zijn, het toestel heeft niet ingeboet op de prestaties. Het werkgeheugen van 1 GB laat toe om zonder problemen de meest recente applicaties te draaien. Met een harde schijf van 30GB en een complete versie van Windows XP Home Edition, is de EasyNote XS gelijkwaardig aan zijn grotere (en minder mobiele) broers.

Dankzij de VIA C7-M-processor is de nieuwe EasyNote van Packard Bell bovendien zeer energiezuinig.

XS = Xtra Small

Met een lengte van 23 cm, een breedte van 17 cm, een scherm van 7 inch, en een gewicht van 950 gr is de EasyNote XS zonder twijfel een UMPC en echt niet groter dan een paperback boekje. Voor zowel de student, zakenman of gepassioneerde high-techer, biedt de EasyNote XS tal van mogelijkheden. Je kan er eenvoudigweg mee nota's nemen, videoconferenties bijwonen of financiële gegevens bewerken. Dankzij de harde schijf van 30GB kan je altijd de meest belangrijke documenten, hoe zwaar ze ook zijn, bij je hebben.

De EasyNote XS is beschikbaar in een Franse of een Engelse versie en ligt in de winkels vanaf november. Het toestel heeft een eindgebruikersadviesprijs van 599 euro (incl. de btw). In die prijs zit ook een stijlvolle draagtas. Meer info op www.packardbell.be.

Technische details EasyNote XS:
° Beschikbare taalversies: Engels of Frans
° Scherm: 7 inch TFT
° Processor: VIA C7-M
° RAM-geheugen: 1024MB
° Harde schijf: 30GB
° Kaartlezer: SD/MMC/MS/Mspro
° Grafische kaart: VIA UniChrome Pro II
° Aansluitingen: DVI-I, 2XUSB 2.0
° Multimedia: webcam, microfoon, luidsprekers geïntegreerd
° Netwerk: LAN + Wifi + Bluetooth
° Batterij: 4 Li-Ion cellen
° Afmetingen: 23X17 cm ? 950 gr
° Software: Windows XP Home

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here