Verras je kind met een brief van de sint

De website brievenservice.be introduceert vandaag een nieuw Sinterklaas-cadeau. Ouders kunnen op de site 'namens Sinterklaas' een heuse brief aan hun kind schrijven. De brief wordt gedrukt op het 'originele briefpapier van Sinterklaas' en door de post bij het kind bezorgd. Met deze actie speelt brievenservice in op de trend naar gepersonaliseerde cadeaus die via internet kunnen worden besteld. "We zijn op het idee gekomen door Amerikaanse sites waar ouders voor hun kinderen brieven van de Kerstman kunnen bestellen," vertelt Marc Vanelslander, webmaster van brievenservice.be. "Een site als Letters from Santa.com heeft daar al veel succes mee. Maar in België moet het natuurlijk een brief van de Sint zijn."
Iedere bezoeker van de website kan geheel vrijblijvend een gratis kleurboek voor de kinderen downloaden.

Online bestellen
De applicatie loodst ouders stapvoor stap door het bestelproces. Er is keuze uit vier standaardbrieven die telkens aangepast worden aan de naam van het kind. Een vijfde mogelijkheid bestaat uit het volledig door de ouders zelf geschreven brief. Deze wordt dan integraal afgedrukt zoals opgegeven. Naam en adres van het kind kunnen worden ingevoerd.

Kleurplaat
Na verwerking van de bestelling wordt de brief afgedrukt op echt Sinterklaaspapier en in een prachtige omslag gestopt. Als extra geschenk wordt een kleurplaat van Zwarte Piet bijgevoegd.

De 'brief van de Sint' kost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here