Kies de vogel van het jaar 2008

In 2006 organiseerde Vogelbescherming Vlaanderen voor de eerste keer de verkiezing van de 'Vogel van het Jaar'. De roodborst werd uit 20 Europese vogelsoorten verkozen tot vogel van het jaar 2007, gevolgd door de torenvalk, de groene specht, de putter en de grote bonte specht. Vandaag gaan de stemhokjes open voor de verkiezingen van 2007. Met behulp van het stembiljet op de website van Vogelbescherming Vlaanderen kan iedereen mee bepalen welke vogel in 2008 'Vogel van het jaar' genoemd mag worden.

Opgelet, er kan maar op één vogel gestemd worden! De vogel met de meeste kruisjes achter zijn naam krijgt in een volgende editie van het tijdschrift/ledenblad van Vogelbescherming Vlaanderen 'Mens & Vogel' extra aandacht.

De uitslag wordt bekendgemaakt in de januari-editie van 'Mens & Vogel', op de website van Vogelbescherming Vlaanderen en graag ook in de media. Iedereen kan zijn/haar stem uitbrengen tot en met 15 november 2007. Uit alle inzendingen zal een onschuldige hand één formulier trekken voor de hoofdprijs en negen andere voor een mooie troostprijs. www.vogelbescherming.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here