Think-Pink introduceert gloednieuw fietsevenement in Bredene

think pinkThink-Pink, de nationale borstkankercampagne, introduceert tijdens het pinksterweekend op 19, 19 en 20 mei een gloednieuw fietsevenement in Bredene voor dames en heren. Dit evenement wordt georganiseerd in teken van de strijd tegen borstkanker. De opbrengst gaat dan ook integraal naar het goede doel.

Elke dag kunnen de deelnemers kiezen tussen een fietstocht van 50km, 100km of 150km. Elke dag zijn er prachtige ritten uitgestippeld. Na het fietsen kan elke deelnemer genieten van een ontspannende kuitmassage en tijdens de tocht wordt er ook telkens een bevoorradingspunt met een inbegrepen gezonde brunch voorzien. Ook is er gratis kinderopvang.

Op maandag kunnen jong en oud genieten van een heuse familiedag. Kinderen tussen 8 en 12 jaar fietsen onder begeleiding van ex-wielrenner Johan Museeuw een kidstocht van zo’n 15 km (vooraf inschrijven). Alle kinderen ontvangen een trendy uurwerk en daarbovenop winnen de eerste 40 deelnemers een Museeuw koerstruitje! Daarnaast zijn er ook tal van andere activiteiten zoals kindergrime, een springkasteel, gekke fietsen, een Skoda autoparcours, Partena evenwichtstest… En eindigen doen we met een gezellige barbecue verzorgd door catering Delica (vooraf inschrijving).

Wanneer Think-Pink bovendien minstens 300 inschrijvingen heeft voor dit evenement, mag 1 deelnemer zes maanden rondrijden met een hippe Skoda citigo aangeboden door Garage Phlips, Skoda concessiehouder.

Ook tonen reeds enkele groepen hoe het moet! Leerkrachten, personeel en leerlingen van het Ensorinstituut Oostende bundelen de krachten samen. Ook de personeelsleden en sympathisanten van het Serruysziekenhuis te Oostende hebben zich alvast vol enthousiasme ingeschreven. Allen fietsen ze op pinkstermaandag samen borstkanker de wereld uit!

Om in te schrijven kan iedereen terecht op de website www.bikeforthink-pink.be en voor meer informatie kan men contact opnemen via maaike@think-pink.be of via 0477 51 82 91.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here