Open VLD vrouwen vormen nieuwe afdeling in Aalst.

vrouwen VLD

Aalst (redactie/mas) “Omdat toekomstdenken meer dan ooit nodig is in de huidige turbulente maatschappij” vertelde Martine De Maght, initiatiefneemster en nieuwe voorzitter van Open VLD Vrouwen Aalst. Acht vrouwen die weten wat ze willen hielden Open VLD vrouwen Aalst boven de doopvont tijdens een aangename brunch.

Het is de intentie om samen met alle andere ge├»nteresseerde liberale Aalsterse vrouwen beleidsvoorstellen te formuleren en acties te ondernemen. Ze willen zo een toegevoegde waarde zijn om vanuit het middenveld verder te werken aan en betere toekomst voor Aalst. Op zondag 14 april staan de vrouwen, maar ook mannen zijn welkom, stil bij het ouderenbeleid/vergrijzing, armoede en vereenzaming. Ze willen op zondagbijeenkomsten maatschappij thema’s aankaarten, uitspitten, …

Martine De Maght, voorzitter; Martine De Sadeleer, ondervoorzitter; Maya Van Iseterdael, secretaris; Barbara Christiaens, penningmeester; Isabelle Ramon, socio-culturele activiteiten; Anja De Leeuw, Joke De Swaef en Anne-Marie Verdoodt, bestuursleden. Er is een spreiding over alle deelgemeenten van Aalst.

Annemarie Verdoodt, tot voor kort schepen van senioren in Aalst, vindt het belangrijk dat het geen koffiekransjes worden van liberale vrouwen, maar wel een vereniging waar daadwerkelijk aan politiek kan gedaan worden. ┬áHaar collega’s konden deze woorden alleen maar beamen. Voorzitter a.i. Carlos De Troch van Open VLD Aalst en Phil. Caudron van Jong VLD waren de mannelijke getuigen van de start een vereniging die er zin in heeft. Opvallende afwezige was Vlaams Parlementslid Vera Van der Borght.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here