Natalia 10 Jaar op de planken

nataliaNatalia staat in 2013 tien jaar op de planken. Dat viert ze niet alleen met een fonkelnieuw vijfde studioalbum, twee concerten in de Lotto Arena en een uitgebreide zomertournee, maar ook met een al even spetterend verjaardagsconcert in de Ethias Arena op zaterdag 12 oktober als afsluiter van haar concertseizoen.

De fans kijken al geruime tijd uit naar het nieuwe album van Natalia, dat in de tweede helft van april wordt uitgebracht. Onze Kempense trots verklapte al dat haar vijfde werkstuk anders zal zijn dan de voorgangers, met nummers vol vuur en vechtlust, die jonger klinken en dansbaarder zijn dan wat we voorheen van haar hebben gehoord. Vijf van de nummers schreef ze bovendien ook zelf mee. Met dit langverwachte album geeft Natalia het startschot voor een feestjaar naar aanleiding van 10 jaar carrière.

Dat feestjaar begint in de Lotto Arena op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei met ‘Natalia 10 jaar’. Tijdens deze twee verjaardagsconcerten vertolkt Natalia haar nieuwe nummers en haar vele grote hits. Het wordt een indrukwekkend totaalspektakel met, naast het uitgebreide overzicht van de steengoede muziek van Natalia, heel veel dans in een sfeervol decor vol licht en beeld. Dat de fans op hun idool zaten te wachten is meer dan duidelijk: beide concerten in Antwerpen zijn nagenoeg volledig uitverkocht.

De terugblik op 10 jaar Natalia is de start van een drukke kalender. Inderdaad, Natalia staat te popelen om deze zomer weer overal in Vlaanderen de podia te betreden. Haar concertseizoen sluit ze af in Hasselt op zaterdag 12 oktober, waar ze nog eens de kaarsjes op de verjaardagstaart zal zetten en haar vele fans het beste van zichzelf zal geven.

Wie naast kaarten greep in de Lotto Arena, rept zich vanaf dinsdag 5 maart voor plaatsen in de volledig vernieuwde Hasseltse concertzaal en bereidt zich nu al voor op een knaller van een feest!

NATALIA 10 JAAR – afsluitend concert in de Ethias Arena in Hasselt op zaterdag 12 oktober 2013 om 20.30 uur. Kaarten: € 30, € 35 en € 45 vanaf dinsdag 5 maart om 9.00 uur via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.), www.teleticketservice.com en www.ethias-arena.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here