FLANDERS CLASSICS KIEST VOOR WAGENS ‘MADE IN FLANDERS’!

volvo

Aalst (redactie/mas) Flanders Classics, organisator van vele voorjaarswielerklassiekers waaronder ook de legendarische Ronde Van Vlaanderen, kiest voor het wielerseizoen 2013 voor wagens ‘made in Flanders’: VOLVO.

Volvo verdeler D’Hondt – Reynaert, met vestigingen in Aalst, Zottegem en Oudenaarde is immers voor 2013 officiële wagensponsor voor Flanders Classics. Meer dan 30 Volvo’s van D’Hondt – Reynaert zullen in de komende maanden tijdens de grote wielerklassiekers ingezet worden om koersdirectie, jury, medische staf en andere officials doorheen wielergek Vlaanderen te loodsen.

De kasseistroken en steile hellingen in de Vlaamse Ardennen waarin de vestigingen van D’Hondt – Reynaert gelegen zijn, leveren bovendien vaak spektakel in Flanders Classics Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Dwars Door Vlaanderen en de 100-jarige Ronde Van Vlaanderen. V

ele wagens die de renners in 2013 in het wiel zitten zullen nu dus ook ‘made in Flanders’ zijn. In de Gentse fabriek van Volvo wordt immers het grootste volume van het Zweedse merk gebouwd. De nieuwe Volvo V40 zal daarom ook deze spraakmakende wielerklassiekers openen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here