Groen-raadslid in de zevende hemel dank zij haar tweeling.

elonga

Aalst (redactie/mas) Nancy Elonga is in de Aalsterse gemeenteraad met politiek verlof en laat zich vervangen door Marc De Smet. Eén maand terug werd ze moeder van een tweeling. Ze voelt zich doodgelukkig.

“Morgen worden mijn tweelingen één maand en ik wil God bedanken voor deze speciale gelegenheid. Ik heb een uitzonderlijke zwangerschap gehad. Verantwoordelijk zijn voor twee levens tegelijkertijd…  ik heb geen woorden voor wat ik nu beleef, het is gewoon magic, uniek, mijn zoon, mijn dochter. Ik was bang dat ik niet twee baby’s tegelijkertijd zou aankunnen maar nu is het al gewoon natuurlijk.  Ik moet niet denken, het komt vanzelf, ik kan het wel! Ze begrijpen mij en ik begrijp hen.” aldus een gelukkige nieuwe Aalstenaar Elonga.

“Ik heb nooit gedacht dat ik nog van een ander kind ging houden na de geboorte van Bea, want mijn hart was vol met liefde voor Bea. En toen ik Berenice gekregen he, had ik hetzelfde gevoel dat er geen plaats meer was om een ander persoon lief te hebben en het was hetzelfde met Bethany. En nu Dorine-Victoria en Elie-Joachim zijn geboren , weer hetzelfde gevoel. Ik heb nu begrepen dat liefde geen hoeveelheid heeft. Omdat elk liefde uniek en afzonderlijk is per persoon….. Ik hou van ze. Ze zijn het mooiste van wat het leven me ooit heeft kunnen schenken..,” aldus een dolgelukkige moeder.

Dat weten we dan ook weer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here