Carnavalkaffee Magda? voor wie topambiance wil tijdens carnaval Aalst

magda
Aalst (carnaval/stas) Tijdens de zotte daugen van Carnaval opent gelegenheids- en carnavalkaffee Magda? in ArtypArty ook dit jaar weer zijn deuren. Wie er in 2012 passeerde weet maar al te goed dat er een carnavalsfeer hing met de grote C.

Op zondag is er vanaf 20u een “spesjaul evenement”, in samenwerking met grote én koninklijke groep LOTJONSLOS, die dan ook extra ambiance verzekeren! De aanwezigen van verleden jaar weten dat dit niet te missen is!  Of je er kunt bij zijn om de sfeer te proeven en te snuiven? Alle praktische info is te verkrijgen bij de leden van de koninklijke republikeinse groep Lotjonslos. En bij de Magda’s?!

Op maandag is het “gewoon” fuiven geblazen, voor alle carnavalisten, individuele maar ook de groepen zijn natuurlijk welkom.  Er is plaats genoeg, dat is het grote voordeel van de zaal. Mocht je er nog aan twijfelen, er wordt natuurlijk overwegend carnavalsmuziek gedraaid 2 dagen lang. Behalve als de Blaa Bisschoppen binnenkomen. Dan is er zeker een vleugje klassiek.
De idee van dit unieke gelegenheidscafé rijpte vorig jaar toen grote groep Lotjonslos zijn 50-jarig bestaan vierde en hiervoor een grote receptie wou geven. De oude chauffagefabriek van Brantegem, nu dus ArtypArty genoemd,  is sinds een aantal jaar populair voor het inrichten van allerlei evenementen, zoals tentoonstellingen, kunsthappenings, swishings, theaterstukken, verjaardags- en andere feesten. En daar is veel plaats, en dan nog in het centrum van de stad!
Het los groepke Magda?, met Francine,  de vrouw van Philippe Kiekens als hij eens thuis is en groepslid van Lotjonslos, Katrijn en Katrien en andere vriendinnen, namen de taak op zich om de organisatie en service verzekeren.
Het was eens wat anders dan een wagentje en kostumeken maken en ermee in de stoet gaan, maar zeker niet minder plezant. En van daaruit was het een logische stap om in het carnavalskaffee ook de andere dagen ambi te verzekeren!
Belg.be kan u verzekeren dat het vorig jaar op maandag ” een van de beste fiestjes van’t stad” was.  De Magda’s verzekeren ons dat ze dat in 2013 willen overtreffen!
Belg.be volgt de Magda’s tijdens vasteloaved op de voet. Ook met foto’s. Voor de niet Aalstenaars? Het is in de Molenstraat, schuin over (schiefrechtoever) cultureel centrum De Werf en rechtover D’ Hiëte Schaa, waar den bompa kan kaarten en de Preferée, waar ge uw kinderen kunt achterlaten.
Dit is gratis reclame geplaatst door Belg.be oit simpathie voor de bozinne van ArtypArty en ‘ere volle maan’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here