HELFT VAN DE VLAMINGEN HEEFT BANG VAN 21 DECEMBER

Nog tien dagen, dan vergaat de wereld. Althans, als we de Maya’s mogen geloven. Maar volgen we de Maya’s in hun wilde theorieën? En belangrijker, wat doen wij doodgewone Vlamingen op 21 december, de dag des doods? Uit nieuwsgierigheid zetten een paar jonge gasten uit Gent doodgaan.be op. Hierop kan iedereen delen wat hij op deze mogelijk mythische dag gepland heeft.

“Ongeveer 50% van de Vlamingen beeft van angst vanwege de voorspelling van de Maya’s.” Volgens volledig incorrect wetenschappelijk onderzoek, beeft ongeveer 50% van de Vlamingen van angst vanwege de voorspelling van de Maya’s. Zo’n 35% van deze believers leggen zich neer bij de situatie en gaan rustig genieten van hun laatste avondmaal. Het merendeel probeert de Apocalyps echter te ontsnappen door zich in de kelder te verstoppen. Enkelen doen het wat extremer en reizen naar Bugarach, het Zuid-Frans dorpje dat zou gespaard blijven van al het onheil.

Hoewel doodgaan.be al een mooi zicht heeft kunnen vormen over hoe de Vlaming denkt, zoeken we actief naar nog meer mensen die hun plannen openbaar maken. Wie zijn plan niet terugvind in de lijst kan zonder probleem zelf een voorstel doen. Op 21 december sluiten we af en maken we hopelijk voor het einde van de wereld de resultaten bekend. Dus, wat doe jij op 21 december? Doodgaan.be is een inkomstenvrij concept van HeetVanHetWeb, een jong IT-bedrijf uit Gent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here