Aalst: Kerstconcert ten voordele van partnerstad Gabrovo

Aalst (redactie/mas) Cantate Domino uit Aalst en het Bulgaars Knapenkoor van Sofia slaan de handen in elkaar ten voordele van de organisatie Mensen Dienen Bulgarije: Aalst-Gabrovo, die er sociale projecten mee financiert in Gabrovo. De stad ondersteunt dit initiatief in het kader van de jumelage tussen Aalst en Gabrovo.

Voor het vijftiende jaar op rij organiseert de vzw Mensen Dienen Bulgarije: Aalst-Gabrovo, samen met de Lions Club Aalst, een Kerstconcert om geld in te zamelen voor de sociale projecten van de vzw. Net als voorgaande jaren treedt het Schola Cantorum Cantate Domino, het wereldbekende knapenkoor uit Aalst, op. Voor het eerst zullen ook hun Bulgaarse collega’s, het Knapenkoor van Sofia, hen vergezellen op het podium.

Je kunt deze koren aan het werk zien op vrijdag 21 december 2012, om 20 uur in de kerk Onze Lieve Vrouw Bijstand (Mijlbeek). Na afloop van het concert biedt de stad je nog een hapje en een drankje aan.

Wil je meegenieten van dit uitzonderlijke concert? Bestel dan gauw je kaarten via het telefoonnummer 053 83 73 73 van de vzw Mensen Dienen Bulgarije: Aalst-Gabrovo, via de leden van de Lions Club Aalst of betaal via overschrijving op het rekeningnummer BE 20 8508 6942 6556 met vermelding ‘Kerstconcert 2012’.

Toegangstickets kosten respectievelijk 15,-EUR (volwassenen), 12,-EUR (kinderen tot 12 jaar) of 5,-EUR (UiTPAS). De opbrengsten gaan integraal naar de projecten in Gabrovo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here