Breakbaar knuffelt Gentse studenten

Aalst (redactie/mas) Vriendschap moet vanzelfsprekend blijven, ook na een ernstig verkeersongeval. Dat is de boodschap die 15 knuffelaars op 5 december 2012 meegeven tijdens een ludieke actie in de Gentse studentenbuurt.

Gentse studenten keken raar op toen ze werden geknuffeld door vrijwilligers van Breakbaar. Met deze actie wil Breakbaar, een project voor jonge verkeersslachtoffers, de aandacht vestigen op het belang van vriendschap na een ernstig verkeersongeval.

Elise (Breakbaar): “Iedereen vindt vriendschap belangrijk. Maar vriendschap komt soms onder druk te staan. Bijvoorbeeld als iemand een ernstig verkeersongeval heeft gehad. Breakbaar helpt vriendenkringen hun vriendschapsbanden vernieuwen na een ongeval, bijvoorbeeld door met hen een leuke activiteit te organiseren.”

Wat is Breakbaar?

Breakbaar is een initiatief voor jongeren van Rondpunt vzw, je bondgenoot na een verkeersongeval.

Uit een bevraging door Breakbaar blijkt dat bij jongeren vriendschapsbanden vaak verwateren en verdwijnen na een ernstig verkeersongeval. Daarom organiseert Breakbaar voor deze vriendengroepen leuke activiteiten en kunnen ze bij www.Breakbaar.be terecht voor raad en daad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here